Prova Enghouse Cloud Contact kostnadsfritt!

Ge dina medarbetare möjligheten att jobba hemifrån inom ett par dagar.

Läs mer och fyll i formuläret nedan

Har ditt företag anpassat sig till ”det nya normala”?

Coronapandemin gjorde hemarbete mer aktuellt än någonsin och många organisationer fick ställa om sin verksamhet över en natt.

Behovet av en molnlösning under COVID-19-utbrottet blev för många akut, men även långsiktigt har vår syn på hemarbete förändrats till en mer permanent trend. Genom att distansarbete blivit ”det nya normala”, så behöver kontaktcenterlösningar testas och utvärderas för att säkerställa den höga standarden på kundservice som konsumenterna förväntar sig. Det ställer även andra krav på en kostnadseffektiv drift av kontaktcentret.

För att bedöma din nuvarande kundtjänst ska du ställa dig följande frågor:

  • Uppfyller vi kundernas förväntningar?
  • Kan vi hantera toppar i verksamheten och bemöta mer komplexa eller känsliga förfrågningar?
  • Levererar vi personliga kundupplevelser via rätt kanaler enligt våra kunders val, inklusive video?

Gå nu vidare för att bestämma effektiviteten för ditt kontaktcenter:

  • Arbetar mitt team effektivt?
  • Påverkas effektiviteten om medarbetarna arbetar hemifrån?
  • Hanterar jag mina distansarbetare optimalt?
  • Jobbar vi kostnadseffektivt?

Om svaret är ja till alla ovanstående kanske du redan har hittat en framtidssäker kontaktcenterlösning. Men om några av dessa frågor pekar på potentiella brister, hjälper vi dig gärna.

Prova Enghouse Cloud Contact kostnadsfritt!

Vi erbjuder ett begränsat antal licenser för att pröva Enghouse Cloud Contact, vår molnbaserade, flerkanaliga kontaktcenterlösning. Oavsett om du behöver virtualisera ditt kontaktcenter snabbt, eller om du letar efter en flexibel och stabil lösning finns all funktionalitet du kan behöva – Enghouse Cloud Contact hjälper dig att säkerställa en lönsam och kundorienterad verksamhet.

Enghouse Cloud Contact kan sättas upp och vara igång på bara ett par dagar*. Dina medarbetare kommer att kunna arbeta var som helst med bara en dator, internetanslutning och headset. Fyll i formuläret så kommer vi att ha kontakt inom 24 timmar (vardagar) för att diskutera dina behov.

*Med förbehåll för teknisk kompatibilitet